storitve

Zagotavljamo najkvalitetnejše storitve na trgu

Transport s silosi

Naša glavna dejavnost je transport razsutega in praškastega tovora s silo cisternami. 

Z našimi silos cisternami opravljamo prevoze različnih tovorov, kot so kvarc pesek, alumina (aluminium oksid), pentahydrat, soda, sodiumpercarbonate, zeolit in transport nevarnih snovi ADR.

Na razpolago imamo lastna tovorna vozila in pogodbena vozila in smo vam z veseljem vedno na voljo pripravljeni ponuditi kvalitetne in pravočasne transportne storitve.

Vse naše transportne storitve opravljamo za domače in tuje stranke, s katerimi sodelujemo že vrsto let. Dobavljamo predvsem proizvodne materiale tovarnam iz Slovenije, Avstrije, Nemčije, Poljske, Slovaške, Češke, Hrvaške, Srbije, Madžarske, Italije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine.

Trenutno imamo v voznem parku silos cisterne velikosti od 37 cbm do 60 cbm za prevoz razsutih, praškastih tovorov. Od tega je polovica ADR cistern s katerimi lahko prevažamo nevarne in vnetljive tovore.

OPTIMIZACIJA

Z analizo obstoječih procesov svojim strankam ponujamo tudi napredne in inovativne rešitve za izboljšanje logističnih pristopov in dobavne verige. Z optimizacijo procesov vam tako omogočimo večjo prilagodljivost in zmanjšanje stroškov z natančnejšimi ter hitrejšimi postopki pa boste tako prihranili več časa za bolj pomembne poslovne dejavnosti.

Družba T.S.L. vam z lastnimi izkušnjami na nivoju transportnih storitev in tehnološke infrastrukture zagotavlja podporo pri razvoju in sami kakovosti vaših dobavnih procesov. Cilj podjetja je, da z zagotavljanjem prevoznih storitev na visokem, stabilnem in prepoznavnem nivoju ohrani svoj ugled kakovosti in poveča svoj delež na trgu prevoznih storitev.

ADR PREVOZI

Prevozi ADR nevarnih snovi.

Prevoz s ceradami

V družbi T.S.L. transport imamo mega polprikolice s kodo XL, ki jih uporabljamo za prevoz paletne robe. Prikolice imajo višino 3 metrov oz. prostornino 95m³ (možnost naklada 66 EUR palet). 

Prevoz živih živali

Poleg prevoza različnih materialov, smo v svojo ponudbo dodali še prevoz živih živali, natančneje konjev. V našem voznem parku imamo za to storitev na voljo tovorno vozilo MAN, ki nudi prevoz 5 konj. Prav tako je za prevoz na voljo prikolica, s katero lahko dodatno prevažamo še 2 konja.

GD Drum kompresorji

Naše podjetje je zastopnik za angleške kompresorje GARDNER DENVER DRUM. Sami kompresorji so tako izjemne kakovosti in modernega designa kot tudi vrhunskih karakteristik. Velika prednost pa je, da so pri nas dobavljivi po izjemno ugodni ceni.

Kompresor izdelujejo v treh različicah:

  •  XK12, z volumnom polnjenja 600 cbm
  • XK18, z volumnom polnjenja 1000 cbm
  • Tornado, z volumnom polnjenja 1200 cbm

ter so dobavljivi tudi z vsemi potrebnimi dodatki in pripomočki.

Prednost samih DRUM kompresorjev je, da so majhnih dimenzij in nizke teže ter so izredno priročni – možnost montaže med šasijo. Prav tako so varčni, saj potrebujejo manjšo moč za delovanje in posledično porabijo manj goriva. Imajo tudi velik razpon delovanja (XK12 1000 – 1600 obratov, XK18 1000 – 1800 obratov) in nizko temperaturo delovanja. So visoko učinkoviti in vsebujejo nizko temperaturo zraka.

Pri nas je možnost dobave vseh proizvodov GD Drum, med drugim tudi KOMPRESORJEV za praznjenje tekočinskih cistern – GD150 in GD175.a

Oddajanje poslovnih prostorov

Poleg ostalih storitev, pa vam v našem podjetju nudimo tudi možnost najema poslovnih prostorov in pisarn.

Sedež našega podjetja je na Brniški cesti 62, 1217 Vodice, kjer je na voljo poslovni prostor v prvem nadstropju v velikosti 45 m² in v pritličju v velikosti 12 m².

Pisarne in skladišče ter parkirni prostori za kamione pa se nahajajo na dislocirani enoti OC Potok, na naslovu Potok pri Komendi 15, 1218 Komenda. Nudimo tudi možnost najema pisarn v velikosti 120 m².

Skladiščenje

Vaše blago lahko skladiščimo v naši dislocirani enoti Potok pri Komendi. Nudimo prostore za skladiščenje različnih materialov in le-ti so, glede na vrsto blaga, različno tehnološko opremljeni – so pod video nadzorom. Naša ekipa delavcev vsak dan od 7:00 do 15:00 skrbi za nemoteno delovanje in so vam na voljo za morebitna vprašanja. Možnost najema skladiščnih prostorov v izmeri 900 m², višine 8m.